Reporter pe teren

180 de kg de pește în barcă

Poliţiştii de frontieră tulceni au descoperit un cetăţean român, care transporta, cu o ambarcațiune, cantitatea de aproximativ 180 de kilograme peşte, fără a deține documente legale.

În data de 05.11.2020, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Transporturi Sulina, au oprit pe canalul Caraorman, judeţul Tulcea, o ambarcațiune condusă de un bărbat.

În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cetățeanul român A.I. în vârstă de 58, domiciliat pe raza județului Tulcea, transporta cu ambarcațiunea, fără a deține documente legale, cantitatea de 179,7 kilograme peşte, diferite specii.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurile legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea și transportul fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte, transmite Garda de Coastă.

G D

Lasă un răspuns