A.R.B.D.D. Activitatea cu publicul se va desfășura exclusiv prin mijloace electronice

Activitatea directă cu publicul rămâne în continuare suspendată
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) Tulcea informează persoanele fizice și juridice interesate că activitatea directă cu publicul va rămâne în continuare suspendată până la o dată ce va fi comunicată ulterior, în funcție de evoluția situației la nivel național privind răspândirea virusului SARS-Cov-2.

Depunerea documentelor, respectiv ridicarea documentelor de către persoanele fizice și juridice se va realiza numai prin poștă, e-mail sau fax. Persoanele fizice și juridice se pot adresa instituției prin telefon/fax, în scris prin poștă sau prin e-mail la următoarea adresă: Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Str. Portului, nr. 34A, Tulcea, România E-mail: arbdd@ddbra.ro; Tel.: +40 240 518 945; Fax: +40 240 518 975

Formularele necesare depunerii documentațiilor se găsesc pe site-ul ARBDD Tulcea, la pagina: Formulare Tipizate (http://ddbra.abt.ro/?page_id=2271)
Preluarea documentațiilor necesare pentru reglementarea activităților de pescuit comercial și pescuit familial în perimetrul RBDD și predarea actelor de reglementare emise se vor realiza și de către reprezentanții Comisariatului ARBDD.

Taxele și tarifele aferente documentațiilor depuse on-line sau prin poștă se achită în avans, prin ordin de plată la trezorerie în contul ARBDD Tulcea, RO85TREZ6415032XXX000263, Cod Fiscal 3722040.

Plata privind eliberarea permisului de pescuit familial în valoare de 4,2 lei se va face prin ordin de plată la trezorerie, se arată în comunicatul instituției.

g.D.

Lasă un răspuns