Actele pescarilor comerciali se prelungesc până la 1 iulie 2021

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) anunță că, în baza atribuțiilor și prevederilor legale în vigoare, a stabilit prin Decizia Guvernatorului ARBDD prelungirea până la data de 01 iulie 2021 (inclusiv) a termenului de valabilitate a tuturor actelor de reglementare emise în anul 2020 pentru activitatea de pescuit comercial în perimetrul Rezervației  Biosferei Delta Dunării (RBDD).

Decizia a fost adoptată deoarece pentru reglementarea activității de pescuit comercial pe anul 2021, respectiv pentru emiterea autorizațiilor de pescuit comercial, autorizațiilor de captură, achiziție, comercializare și vizarea permiselor de pescuit comercial, este necesară publicarea Ordinului privind aprobarea măsurilor de reglementare a efortului de pescuit și cotele de pescuit alocate pentru anul 2021, pe specii și zone.

Persoanele fizice și juridice autorizate să desfășoare activitatea de pescuit comercial în perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării sunt obligate să dețină asupra lor toate documentele necesare desfășurării activității de pescuit comercial, conform prevederilor legislației în vigoare și a Deciziei Guvernatorului ARBDD, se arată în comunicatul ARBDD primit la redacție azi, 3 iunie 2021, ora 11: 10. 

Precizare: Îl informăm pe dl. Guvernator că ordinul la care face referire, respectiv Ordinul nr. 99/814/2021 privind aprobarea măsurilor de reglementare a efortului de pescuit și cotele de pescuit alocate pentru anul 2021, pe specii și zone, a fost publicat în Monitorul oficial nr. 559/31 mai 2021. Pentru mai multe informații îl invităm să lectureze următorul material, publicat pe pagina Delta Dunării News, ieri, 2 iunie: https://www.deltadunariinews.ro/cotele-anului-2021-pentru-pescuitul-in-delta-dunarii/

G.D.

Lasă un răspuns