Turism

Bucureștean găsit cu pește fără acte


Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au depistat, în zona de competență, un cetățean român care transporta peste 70 de kilograme peşte, fără să deţină documentele legale.

În data de 15.11.2020, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control pe raza localității Tulcea, un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 50 de ani, domiciliat pe raza municipiului București.

În urma controlului efectuat asupra vehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 74 kilograme de peşte, diferite specii, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea și transportul fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun, comunică Garda de Coastă.

G.D.


One thought on “Bucureștean găsit cu pește fără acte

  • Nu stiu daca a dat la curent la plase etc DAR ce dracului de acte ne trebuie daca pescuim sportiv timp de 2-3 saptamani, totul legal, cu permise cu taxe platite ? La control ne spune ca suntem in regula si la plecare ne urcam in masina si gata ne confisca pestele ? Spuneti ce alte acte va trebuie ? De provenienta ? De comert ? Chiar credeti ca suntem toti batutii in cap ? Pariu ca nici nu o sa raspundeti !

Lasă un răspuns