În prim-plan

De 1 iunie copiii pescuiesc pe lacul Ciuperca


Concurs de pescuit pentru copii. Free!

În data de 1 Iunie, Clubul Delta Spinning în colaborare cu Primăria Municipiului Tulcea organizează Concursul de pescuit pentru copii ,,CUPA Delta Spinning Junior”.

Delta Spinning Club este un club de referinţă în peisajul spinningului de competiţie din ţara noastră, un club modern în care respectul pentru mediu constituie parte integrantă a filosofiei de viaţă a fiecărui membru.

,,Cu ocazia zilei de 1 Iunie, ne dorim ca toți copiii sa câștige. Încurajăm apropierea de natură, mișcarea în aer liber, timpul petrecut in familie și bucuria rezultată în urma prinderii primului pește. Indiferent de numărul peștilor prinși, copiii sunt supuși unui test de răbdare și disciplină, calități atât de utile pentru practicarea pescuitului sportiv, dar și în viata de zi cu zi.” (Delta Spinning Club)

 Micii pescari vor primi la final diplome de participare, iar pe perioada concursului vor avea asigurate toate instrumentele necesare unei partide de 3 ore de pescuit, instrumente care vor rămâne în posesia mini-concurenților și vor putea fi folosite de către aceștia și cu alte ocazii. Setul de pescuit va contine : undiță, scaun, două monturi cu plută și cârlige, nadă, juvelnic, momeală (viermuși și râme).

Totodată, este încurajat și spiritul competițional al copiilor prin acordarea unui punctaj în funcție de cantitatea peștilor prinși și acordarea de premii pentru locurile 1, 2 și 3 din categoriile de vârstă 4-9 ani, respectiv 10-14 ani.

Înscrierile la concurs se vor face prin e-mail, la adresa concurs@deltaspinning.ro  (mailto:concurs@deltaspinning.ro) unde se vor specifica următoarele informații:

(1)Numele și prenumele copilului (copiilor),

(2)Data nasterii copilului (copiilor),

(3)Numele și prenumele părintelui sau însoțitorului,

(4)Numărul de telefon al părintelui sau însoțitorului.

NU SE PERCEPE TAXA DE PARTICIPARE!

DATA LIMITA PENTRU INSCRIERI: 26.05.2023, ÎN LIMITA A 100 DE PARTICIPANȚI.

Loc desfaşurare: Lac Ciuperca (între Restaurant Insula – Moară – Casa Albastră)

Durata evenimentului va fi de 4 ore, după cum urmează:

– ora 8:30-9:30: deschiderea evenimetului;

– ora 9:30-12:30: desfășurare concurs;

ATENTIE!  Atât startul cât și finalul concursului vor fi anunțate de arbitrul de sector la ora 09:30, respectiv 12:30.

-ora 12:30-13:00: festivitatea de premiere.

Detalii complete și Regulamentul sunt disponibile pe www.primariatulcea.ro/info și deltaspinning.ro.