În prim-plan

Delta Dunării. Braconajul la el acasă


7700 de metri de plase mono-filament descoperite de polițiștii de frontieră în cooperare cu polițiști din cadrul I.P.J. Tulcea în urma unor percheziții

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu polițiști din cadrul IPJ Tulcea au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară pe raza orașului Babadag, ocazie cu care au descoperit și ridicat 405 metri plasă de pescuit din fir textil și 7710 metri de plasă de pescuit de tip mono-filament.

În ziua de 24.07.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară pe raza orașului Babadag.
Cu această ocazie, în urma percheziției au fost descoperite și ridicate 405 metri plasă de pescuit din fir textil și 7710 metri plasă de pescuit de tip mono-filament.

Plasele în valoare totală de aproximativ 10.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar polițiștii de frontieră desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni la regimul braconajului, transmite Garda de Coastă.

G.D.


Lasă un răspuns