Delta Dunării, te salutăm!

Situată undeva pe granița dintre clasicul ”jurnal de știri” și mozaicul unui ”magazin”- ce nu putea fi eludat, așa cum o spune și titlul; publicația ”Delta Dunării News” se manifestă prin aportul voluntarului, al celui care dorește să se facă auzit, al celui căruia îi pasă și se implică în viața comunității sale. Filozofia de tip ”interactive media” dar și specificul ”non-profit” schimbă un pic paradigma clasicelor publicații tulcene cel puțin prin lărgirea ariei de interes pe care o reprezintă Delta Dunării.

Fără a fi prea încorsetați de limitele conformismului jurnalistic, având în vedere participarea interactivă, vom lăsa, roșiți, tehnica scrierii pe planul doi având preocuparea, în principal, a subiectului, a temei, pe care le așteptăm să se nască și să reprezinte specificul acestui areal, al deltei.

Coagularea unor idei, fapte sau descrieri pe această platformă are atât scopul de a crea emulație și impact dar și să contabilizeze și să întărească respectivul cuprins al cărui individualism se va vedea bine ancorat și nu rătăcit sau dizolvat în tumultul altor căi de diseminare. Poate că, de cele mai multe ori, nu vom rezolva ceva dar satisfacția implicării depășește cu mult această neputință!

Plaja subiectelor este, practic, nesfârșită. Categoriile prezentate, asociate butoanelor respective – din meniul principal, vor înmagazina conținutul tuturor articolelor publicate începând cu cel generalist specificat de ”În prim-plan” și continuând cu: ”Pe scurt”- ce va posta știri ”flash”, ”Administrație locală”- categorie cu impactul ei și cu un nivel de sensibilitate ridicat din cauza injecției cu supradoza de politică, așa cum e ea; ”Turism”- poate cea mai spectaculoasă dintre categorii care va fi gazda curcubeului de subiecte asociate, incluzând cultura, tradițiile, gastronomia, sportul, manifestări și evenimente; ”Video”- secțiune prezentată inclusiv pe prima pagină ce va conține interviuri, reportaje și alte materiale interesante și, în sfârșit, lăsată cu premeditare la urmă în această enumerare, cea mai importantă categorie, ”Reporter pe teren”- care gestionează arhiva materialelor trimise de cititori, de aceia dintre dumneavoastră care, în numele oricărei motivații, doresc să-și aducă aportul, să se facă auziți, să fie!

Iată, așadar, cuprinsul condensat al motivației noastre! Începând de azi, îl așteptăm și pe al tău!

DDN

Lasă un răspuns