Turism

Delta Dunării. Pescarii conștiincioși își reînnoiesc permisele

Pentru anul 2021 nu sunt modificări cu privire la eliberarea permiselor de pescuit recreativ/sportiv pe teritoriul Rezervației Biosferei Delta Dunării.

Acestea se pot achiziționa gratuit de la sediul A.R.B.D.D. din Tulcea , sau online accesând site-ul instituției: http://arbdd.abt.ro/fglicence/permit?typep=1&fid=32fg16&per=0

Permisul de pescuit rămâne gratuit pentru toată lumea, conform legii nr. 1/2017, cunoscută publicului larg ca Legea Dragnea.

Alături de permisul de pescuit, orice pescar sau turist va trebui să aibă asupra sa un permis de acces în scop turistic, cu excepția localnicilor, desigur, iar deplasările cu barca sau mașina pe teritoriul rezervației vor fi certificate de permisul pentru barcă și/sau mașină, după caz.

Riveranii teritoriului Deltei Dunării beneficiază de aceste permise cu titlu gratuit, dar chiar și așa, ele trebuie să însoțească purtătorul.

Pentru mai multe informații accesați link-ul: https://www.deltadunariinews.ro/pescuitul-recreativ-sportiv-in-delta-dunarii-in-sezonul-2019-2020/turism/

Ovidiu Ghionu

Lasă un răspuns