În prim-plan

Eveniment: Proconsul la Tulcea!

Mâine, 5 octombrie, se anunță o seară incendiară! Începând cu ora 21, trupa Proconsul va concerta din nou la Tulcea, continuând seria evenimentelor organizate de Restaurantul ”La Liman”.

Despre începuturile trupei ne spun chiar membrii acesteia, pe site-ul oficial:

”Aventura numită PROCONSUL a început din pură pasiune pentru muzică! La început, membrii s-au reunit sub numele de “Take Five” (din 1994 până în 1998, au cântat sub acest nume in Suedia), dar în 1999 au ales sa își schimbe numele în PROCONSUL, au lansat maxi-single-ul de succes “De la ruși” și au început să compună primele piese originale.”.

În anul 2000 lansează cel mai mare succes al lor, hit-ul ”Cerul”, care se dovedește, în continuare, a fi una dintre cele mai iubite piese rock românești.

Cu doisprezece albume ale discografiei, ultimul din anul acesta: ”Bun și simplu” – Best of…, vol.II, trupa recapitulează mai bine de 24 de muzică de calitate dar și un parcurs de excelență în domeniu.

Dar, iată componența anunțată pentru concertul de la Tulcea:  Dincă Dragoș-chitară, Bodo-voce, Anghelescu Robert-clape, Ursache Robert-bas și Gorcinski Razvan-tobe.

”Revenim la Tulcea cu mult drag, după concertul de pe faleză organizat de prietenul nostru Ivan Patzaichin(anul trecut n.a.). De abia așteptăm să ne revedem cu prietenii din Tulcea și să o scoatem la Liman împreună ! O să fie o seară pe cinste! Nu o puteți rata!”, au transmis publicului tulcean membrii trupei.

Lasă un răspuns