În prim-plan

Extratereștrii și lupta pentru prostie

de Mihai Tiulimeanu

Marele plan ocult a fost dezvăluit: Bill Gates e reptilian! Dinăia care sunt în conflict cu insectoizii şi cu the grey, cei cu capul mare. Unii dintre ei vor să ne facă rău, dar n-am înțeles bine care.
La noi cică se bat extratereştrii pe resurse ca chiorii ! S-au descoperit zăcăminte încă neexploatate de prostie, care ne-ar ajunge pentru câteva mii de ani!
Reptilienii bagă cipuri şi deja au înlocuit oameni importanți cu roboți. Aşa a pățit Iohannis, care acum e doar şuruburi şi sârme. Iar lupta cu Veorica a fost de fapt între reptilieni şi moluscoizi, altă specie de extratereştri, care n-au creier. Moluscoizii cică îs cei mai mulți la noi, că cel mai bine te descurci aici dacă n-ai creier, ci doar tentacule lungi.
Tot moluscoid e şi Traian Băsescu, dar altă specie, libarca uischioidă, cu creieru’ formolizat. La fel și Orban, da’ pe el cică l-au resetat reptilienii!
Insectoizii l-au cipuit pe patriarhu Daniel, iar el i-a transformat pe ăilalți toți în scarabei. Scarabeul uman poate să adune și să care de sute de ori greutatea lui (în aur)! Insectoizii se luptă cu reptilienii pe zăcămintele alea de prostie, că lor cică prostia le dă putere! Când te scanează, îți verifică prostia şi dacă eşti prost rău, al lor ești, îți iau ADN-u și la revedere!
Mai sunt și extretereștrii gri, cunoscuți că răpesc oameni și fac tot felul de experiențe sexuale pă ei. Așa e Emil Constantinescu, care a răpit-o pe Rona Hartner și o ungea cu dulceață de piersici, Adrian Năstase, care punea studenți străini să-i joace-n poală și, bineînțeles, Gregorian Bivolaru, marele guru gri!
Mulți extratereștri dinăștia trăiesc printre noi, au fețe de oameni, n-ai cum să-i recunoști. Dar cică ei sunt mai mult politicieni, parlamentari, miniștri, avocați ai poporului, judecători la CCR, oameni importanți cum ar fi.
Iar noi ăilați suntem doar șoareci de laborator, ne dau covid, ne iau ADN-u, CNP-u, ne bagă unde 5G în cap, ne cipează (n-am înțeles pentru ce), ne abuzează (nu doar sexual) și cine știe ce alte drăcii ne mai fac, numai să ne zăpăcească și să ne fure zăcămintele alea de prostie. Zăcăminte care la noi, în loc să scadă, precum cărbunele, cresc continuu! De la energiile alea de sub Bucegi și de la tunelurile de sub Marea Neagră!
Hai, aveți dă grijă și ochii-n 4, că dacă ne iau și prostia nuș ce ne facem 

Lasă un răspuns