Turism

Festivalul Borșului de Pește – Crișan, 2018

Weekendul săptămânii acesteia va fi acaparat de a VI-a ediție a Festivalului Borșului de Pește, care se va întâmpla, ca de obicei, la Crișan, în inima Deltei Dunării. Inițiatorul și organizatorul, Silviu Gheorghe, promite un upgrade consistent față de anul trecut. Oaspeții vor descoperi o ofertă culinară semnificativ îmbogățită, de la varietatea mâncărurilor din pește: ciorbe, saramuri, pește prăjit, chiftele și pârjoale din pește până la sățioasele fripturi și pastrame de oaie. Să nu uităm preparatele de unicitate locală: piroști, varinichi, precum și deserturile delicioase pregătite de gospodinele locului. Berea rece va fi umbrită de celebrele vinuri dobrogene numai bune de degustat și savurat.

Celor care nu se grăbesc să prindă locuri în șalupele rapide, pentru 50-60 de lei, le rămâne alternativa unei plimbări, dus-întors, după opțiune, cu Pasagerul Navrom. Plecarea din Tulcea este la ora 08/00, cu revenire din Crișan, la ora 17/00.

 

Lasă un răspuns