Turism

Galerie foto. Controale mixte în Deltă

În cursul zilei de 7 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Tulcea și  polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Tulcea, împreună cu lucrători din cadrul Autorității Navale Române-Căpitănia Zonală Tulcea și polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea au desfășurat o acțiune de prevenire, descoperire și combatere a ilegalităților economice specifice sezonului estival.

În urma controalelor efectuate la 12 agenți economici de pe raza localităților Malcoci, Nufăru, Mahmudia, Murighiol, Dunăvățu de Jos și Dunăvățu de Sus din județul Tulcea, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 24.500 de lei, pentru nerespectarea obligativității operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice cu memorie fiscală și au confiscat 1.393 de lei, sumă neînregistrată în aparatul de marcat cu memorie fiscală.

Totodată, în cadrul acțiunii au fost controlate 14 ambarcațiuni de agrement și transport persoane în regim water taxi, fiind aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 5.500 de lei, conform H.G. nr.876/2007.

De asemenea, polițiștii au constatat o infracțiune flagrantă, constând în deținerea de produse din pește fără documente de proveniență, fiind ridicate în vederea confiscării și predării la o unitate de profil, a 4 kilograme de icre de pește specia crap, în valoare de 800 de lei.

Astfel de acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare, scopul fiind acela de a preveni și combate infracțiunile în domeniul economic, comunică Poliția Tulcea.

G.D.

Lasă un răspuns