În prim-plan

În frunte cu primarul Ștefan Ilie, salariații Primăriei Tulcea au donat sânge

Prin intermediul campaniei „PRIMĂRIA ARE SÂNGE!”, angajații instituției răspund, în această săptămână, la apelul lansat de Centrul de Transfuzii Sanguine Tulcea.

„Situația donării de sânge este dezastruoasă! Nevoia de sânge este mare, iar donatorii sunt foarte puțini, de aceea îi îndemn pe tulceni să doneze sânge. Am făcut demersuri, am scris la instituțiile publice și am solicitat sprijinul pentru a face campanii împreună, am încercat și la primării. Săptămâna aceasta am fost prin oraș, pentru a lipi afișe și a distribui flyere în locuri publice, deoarece este o scădere surprinzătoare.” (Gorgeta Onofrei, Director CTS)

„Putem dovedi că suntem dedicați comunității. Donarea de sânge este un gest de responsabilitate socială manifestat la nivel individual, iar noi putem oferi un exemplu tuturor tulcenilor.” (Ștefan ILIE, Primarul Municipiului Tulcea)

Apelul campaniei a fost lansat vineri, de Primarul Municipiului Tulcea, Ștefan ILIE, prin intermediul unui e-mail, transmis tuturor angajaților din cadrul instituției și al structurilor subordonate. Astăzi, la prima oră, din Biroul Primarului au plecat primii angajați către Centrul de Transfuzii Sanguine Tulcea.

„Aflând despre situația nu tocmai bună a colectării de sânge și a numărul mic de donatori care vin la Centrul de Transfuzii Sanguine Tulcea, am lansat un apel către toți colegii din administrația locală, atât celor din aparatul propriu, cât și celor din structurile subordonate. Am numit această acțiune „Primăria are sânge!”, și sper ca ea să se multiplice în toate instuțiile municipiului și ale județului, la cât mai mulți dintre locuitori, ca la final să putem spune cu toții: „TULCEA ARE SÂNGE!”

Lasă un răspuns