Turism

Încă trei zile pentru înscrierea la ”Cupa Mercury Pike Challenge 2017”

Organizat de  American Nautics, ce are calitatea și de sponsor principal, și  Cormoran Resort, cu sprijinul Ligii Române de Spinning, concursul de pescuit la știucă în sistem ”cach and release” este programat la finele săptămânii viitoare, în perioada 10-12 noiembrie, pe lacurile Isac și Chiril, și beneficiază de premii de excepție. American Nautics pune la bătaie o ambarcatiune Bayliner CC5 cu un motor Mercury F 80 ELPT EFI ( TIGER SHARK ) – pentru echipa plasată pe locul I;  un motor Mercury F 25 MH-locul II și, locul III, va fi premiat cu un motor Mercury F 8MH.  Nici cea mai mare captură nu a fost uitată, norocoșilor pescari fiindu-le rezervat un motor ”MotorGuide XI 5 GPS 12 V”.

Conform sumelor avansate de organizatori pe pagina de FB a evenimentului, taxa de participare, indiferent dacă se concurează în echipă sau individual, este de 2.500 lei, la care se adaugă cheltuielile de cazare + masă, pentru tot concursul- începând de la 405 lei, pentru cameră triplă; și închiriatul bărcii, pentru cei care solicită aceasta, cu prețuri de la 200 lei/8 ore, fără barcagiu, pentru Laguna 15-20 CP; și până la 450 pentru bărci cu motoare de până la 150 CP.

Premii de excepție, măsuri de excepție. Pentru a evita orice suspiciune organizatorii au luat măsuri speciale de monitorizare a concursului. Fiecare barcă va fi dotată cu sistem de urmărire GPS, de aceea pentru concurenții cu motoare mici este necesară bateria de 12 v, iar regulamentul impune existența unei camere video în fiecare barcă, ce poate fi și telefonul mobil, pentru filmarea capturilor.

În cele trei zile rămase pentru înscriere- până pe 6 noiembrie, eventualii participanți pot depune taxa de participare în contul  RO 37RNCB0081116070070001 deschis la BCR – Centrul de afaceri corporate, pe numele SC AMERICAN NAUTICS SRL- RO 14393260, cu mențiunea ”taxă de concurs”, echipa, etc. Confirmările se fac pe adresa de e-mail:  ovidiu@american-nautics.ro sau la tel: 0731144000, pe numărul reprezentantului organizatorului, Ovidiu Rebegel.

Fir întins și vreme bună!

One thought on “Încă trei zile pentru înscrierea la ”Cupa Mercury Pike Challenge 2017”

  • Apreciez intentia de a promova acest eveniment dar s-a strecurat o mica eroare si este bine ca eventualii doritori, sa fie informati cat mai precis! Filmarea trebuia sa se faca pe toata durata concursului, cu camera fixa, montata pe barca, mai mult decat atat, filmarile, se depun la organizator, dupa fiecare mamsa!

Lasă un răspuns