Pe scurt

Interdicția pentru practicarea pescuitului nocturn a fost ridicată

De câteva zile, prin ordinul ministrului agriculturii-așa cum ne arată site-ul ANPA, a fost abrogat actul normativ care interzicea practicarea pescuitului pe timp de noapte, în Delta Dunării. În luna mai a anului 2009, tot prin ordin de ministru, a fost interzis pescuitul pe timpul nopții pentru toate tipurile de pescuit(comercial, familial, sportiv). Ulterior, probabil atenționați de imensa gafă, deoarece ordinul se aplica și pescarilor comerciali, care folosesc scule de pescuit în masă, după o lună de zile, s-a produs o modificare care excepta setcile de scrumbie și sculele pasive de pescuit.

Azi, privind la cei 9 ani, convinși că resursa s-a regenerat sau, din contră, că nu s-a întâmplat mai nimic în ecuația pescuitului din Delta Dunării, decidenții au acționat!

 

One thought on “Interdicția pentru practicarea pescuitului nocturn a fost ridicată

  • SA SE FACA CEVA SI CU AIUREALA AIA DE PERMISE ALBASTRE PENTRU DUNARE ,CA A STAT LUMEA LA COZI INTERMINABILE SI TOT N-AU APUCAT , DE CE NU SE DAU SUFICIENTE IMPRIMATE LA FILIALELE AJVPS E O AIUREALA DE NE DESCRIS. DE EX : EU AM ALB ,VALABIL PE DUNARE DEOARECE AM ACTIONAT INAINTE DE A SE ALBASTRI ,ASA CA AM DORI CA DECIDENTII SA IA MASURI RATIONALE IN ACEST SENS CA D*AIA AVEM MINISTRU DESTEPT !

Lasă un răspuns