NIGHTLOSERS la TULCEA

Încă o seară de mare distracție se anunță la restaurantul ”La Liman”. Sâmbăta aceasta, pe 12 martie, ora 19, în avanpremiera ”dichis’n’Blues 2018”, trupa NIGHTLOSERS va concerta live, într-un show de pomină, pentru publicul tulcean.

În componența: Jimi Laco-vioară, chitară, mandolină, banjo; Grunzo Geza- clape; Hanno Hoefer- voce, chitară, muzicuță, washboard; Lucian ”Ștain” Pop- contrabas, chitară bass; Peter Attila- braci/inginer de sunet; și Claudiu”Nașu” Purcărin- tobe, porci de cauciuc; trupa își va delecta invitații cu celebrele ”Bețivan ratat” și ”Dragostea-i ca și o râie” dar și cu alte piese de mare senzație în rândul consumatorilor de muzică bună.

”…înființată în 1994, cîntă blues ardelenesc, un etno-blues construit ca display muzical postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sînt piperate cu intervenții etno române, maghiare și țigănești, montate în conformitate cu o imagine (a formației) desprinsă dintr-un film autoironic, în care un grup de țărănoi bețivi au ajuns întîmplător pe o scenă”, vorbesc despre ei și muzica lor membrii trupei.

În debutul concertului, organizatorii anunță proiecții video, ”Bursa cu dichis”, dar și prezentarea ”dichis’n’Blues 2018”, iar noi vom fi acolo pentru a trăi și a avea ce povesti!

 

Lasă un răspuns