55 de kg de icre de crap confiscate la Tulcea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au depistat, în zona de competență, un cetăţean român care transporta cu un autoturism cantitatea de 55 kilograme de icre, fără documente legale.

În data de 15.02.2020, poliţiştii de … mai mult

Citește mai mult

Pompierii ISU Delta Tulcea se luptă cu un incendiu la Somova

Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină în zona localității Somova pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la vegetație uscată și stuf, pe o suprafață de aproximativ două hectare.

mai mult Citește mai mult

Video: 470 de kg de calcan confiscat de polițiștii de frontieră constănțeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Vama Veche au descoperit și confiscat aproximativ 470 kg de pește din specia calcan, pentru care un cetățean turc nu a putut prezenta toate documentele necesare pentru transport, transmite Poliția de Frontieră Română.

mai mult Citește mai mult

Tulcea: Conducta de apă care deservește strada Gării s-a spart din nou

Azi noapte s-a produs o nouă avarie la conducta care alimentează cu apă strada Gării din municipiul Tulcea. Locuitorii s-au trezit, inopinat, fără apă, iar cei care nu aveau rezerve au reclamat faptul că nu pot pleca la servici în … mai mult

Citește mai mult

Cod galben de ceață la Tulcea

În această dimineață ANM a emis o avertizare de ceață de tip “nowcast”, pentru județul Tulcea.

mai mult Citește mai mult

Guvernul a căzut – moțiunea a trecut!

În premieră națională, de la votarea Constituției din anul 1992, un guvern PSD cade ca urmare a unei moțiuni de cenzură.

mai mult Citește mai mult

Premiile Bienalei Internaționale de Pictură ”Alexandru Ciucurencu”

Vineri, 11 octombrie 2019, ora 16:00, la Muzeul de Artă din str. Grigore Antipa, nr.2, vor avea loc două evenimente ce vor marca închiderea expoziției – concurs Bienala Internațională de Pictură ”Alexandru Ciucurencu”: lansarea catalogului expoziției și premierea câștigătorilor.

Evenimentele mai mult

Citește mai mult

Sesiunea Națională de Comunicări „PATRIMONIUL ȘI EDUCAȚIA ÎN MUZEELE DE ARTĂ DIN ROMÂNIA”, ediția a III-a

Astăzi, ora 9:30, la Casa Avramide din str. Progresului, nr. 32, va avea loc deschiderea oficială a lucrărilor Sesiunii Naționale de Comunicări „PATRIMONIUL ȘI EDUCAȚIA ÎN MUZEELE DE ARTĂ DIN ROMÂNIA”, manifestare cultural – științifică aflată anul acesta la cea mai mult

Citește mai mult

Alexandru Ciucurencu: „Femeie în șezlong”, la Muzeul de Artă Tulcea

În luna OCTOMBRIE 2019, la Muzeul de Artă din str. Grigore Antipa, nr.2, publicul este invitat să aprecieze lucrarea artistului Alexandru CIUCURENCU (1903 – 1977), „Femeie în șezlong”, piesă aparținând colecției de pictură modernă şi contemporană.

mai mult Citește mai mult

Oficial: Se mai joacă oină

Comunicat:

Echipa de oină Frontiera Tomis Constanţa, câștigătoarea Campionatului Naţional de Oină la Seniori

În data de 28.09.2019, echipa A.C.S. Frontiera Tomis Constanţa – reprezentanta Gărzii de Coastă a participat, alături de alte trei formaţii (A.C.S. Straja Bucureşti, C.S. Biruinţa mai mult

Citește mai mult

Pește confiscat la Nufăru

         Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au depistat, în zona de competență, doi cetăţeni români care transportau, într-un autoturism, aproximativ 70 kilograme de pește, fără documente legale.

           În data de 18.09.2019, poliţiștii de frontieră din mai mult

Citește mai mult

ICEM Tulcea: Deschiderea BIENALEI INTERNAȚIONALE DE PICTURĂ ”ALEXANDRU CIUCURENCU”, EDIȚIA 2019

Vineri, 6 septembrie 2019, ora 16.00, la Muzeul de Artă din Tulcea, str. Grigore Antipa, nr.2, va avea loc deschiderea BIENALEI INTERNAȚIONALE DE PICTURĂ ”ALEXANDRU CIUCURENCU”, eveniment organizat de Liceul de Arte ”George Georgescu”, în parteneriat cu Institutul de Cercetări … mai mult

Citește mai mult