Pe scurt

Pește confiscat pe canalul Suez

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competență un cetățean român care transporta aproximativ 55 kilograme peşte, fără să deţină documentele legale.

În data de 31.07.2020, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Chilia, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control pe canalul Suez, din complexul lagunar Matita – Merhei, o ambarcație cu motor condusă de numitul V.M., în vârstă de 44 de ani.

În urma controlului efectuat asupra ambarcației, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 55 kilograme peşte, diferite specii, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale.

Cantitatea de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte, transmite comunicatul Gărzii de Coastă.

(o.G.)

Lasă un răspuns