Pe scurt

Pește fără acte la Chilia Veche

Poliţiştii de frontieră tulceni au descoperit doi cetăţeni români care dețineau peste 100  kilograme peşte, fără a avea licență sau autorizație de pescuit, precum și plase de pescuit în lungime de peste 1.000 metri.

În data de 09.03.2019, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia, în cadrul unor activităţi informativ-operative, au efectuat un control asupra a două persoane, din zona Lacului Micolosc, județul Tulcea, care descurcau o înșiruire de plase de pescuit într-o ambarcațiune.

Astfel, în cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetățenii români S.F. și I.I., ambii în vârstă de 29 de ani, domiciliați pe raza județului Tulcea.

În urma verificării ambarcațiunii, a fost descoperită cantitatea de 109 kilograme de peşte, din speciile caras şi singer, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente legale, precum și plase de tip monofilament și fir textil, în lungime totală de 1.036 metri, ne informează Garda de Coastă.

(G.D.)

Lasă un răspuns