Pe scurt

Producătorii de legume pot vinde on-line: www.rndr.ro/legume


Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a pus la dispoziția producătorilor de legume o platformă on-line prin intermediul căreia pot vinde producția de legume.

Pentru a publica ofertele respective legumicultorii trebuie să dețină un certificat de producător valid asumându-și, în același timp, și veridicitatea informațiilor publicate.

Pentru a folosi portalul este necesară autentificarea, prin crearea unui cont de utilizator, ce va fi validat prin transmiterea unui e-mail la adresa electronică indicată de solicitant. Ulterior se poate proceda la completarea ofertei.

„Este foarte important să se înțeleagă că această platformă se dorește să vină în sprijinul producătorilor agricoli din sectorul vegetal, care în această perioadă trebuie să își continue munca în ferme, în solarii sau în câmp. De aceea a fost creată, pentru ca noi, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, să îi sprijinim în dialogul cu marile lanțuri de retail, pentru a găsi soluții ca aceste produse să ajungă pe masa consumatorilor”, a afirmat ministrul Adrian Oros.

(O.G.)


Lasă un răspuns