În prim-plan

Spitalul Județean de Urgență Tulcea va primi un aparat RMN

Ieri, 9 ianuarie 2018, s-au semnat contractele în vederea dotării cu echipamente de imagistică medicală a mai multor unități spitalicești din țară: 14 echipamente Computer Tomograf, 24 aparate de Rezonanță Magnetică, 21 de sisteme informatice PACS (tehnologie medicală de imagistică utilizată pentru stocarea, recuperarea, prezentarea și partajarea imaginilor produse prin radiografie, scanare CT, RMN).  Printre beneficiari se numără și Spitalul Județean de Urgență Tulcea care va primi un aparat de rezonanță magnetică (RMN).

Echipamentele vor fi livrate și instalate în cursul anului curent.

La evenimentul de semnare a contractelor, care s-a desfășurat la sediul Guvernului României au participat, alături de premierul Mihai Tudose, vicepremierul Marcel Ciolacu și ministrul Sănătății Florian Dorel Bodog, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani și managerul Spitalului Județean de Urgență Tulcea, Tudor Năstăsescu.

Conducerea Consiliului Județean Tulcea și a Spitalului Județean de Urgență Tulcea mulțumește Ministerului Sănătății și ministrului Florian Bodog pentru sprijinul acordat județului  nostru. Domnia sa a vizitat Spitalul Județean de Urgență Tulcea în luna martie a anului trecut, prilej cu care a promis investiții pentru cea mai mare unitate sanitară din județ.

Faptul că Spitalul din Tulcea a fost prins în proiectului implementat de ministerul Sănătății privind reforma sectorului sanitar – Îmbunătățirea Calității și Eficienței Sistemului Sanitar – este dovada respectării promisiunilor făcute locuitorilor județului Tulcea, ne informează un comunicat de presă al C. J. Tulcea.

Lasă un răspuns