Pe scurt

Tulcea. 18 permise reținute și 77 de amenzi într-o singură zi

În cursul zilei de 8 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere (viteză și alcool) pe raza județului Tulcea, pe DN22D și DN22-E87.
În cadrul acțiunii au fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale în valoare de 66.900 de lei, din care 69 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru alcool, 5 pentru alte abateri.
Totodată, polițiștii au reținut 18 permise de conducere, din care 15 pentru viteză și 3 pentru conducerea unui autovehicul de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice.
Cea mai mare viteză depistată de aparatul radar a fost de 122 km/h, în interiorul localității Slava Cercheză, unde viteza regulamentară este de 50km/h.

În perioada 09.08.2021-15.08.2021, conform Calendarului de activități ROADPOL (Organizația polițiilor rutiere din Europa), polițiștii tulceni vor desfășura o campanie preventivă, destinată verificării respectării regimului legal de viteză.
În această perioadă, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea va desfășura acțiuni punctuale, atât în mediul urban cât și în mediul rural, în zonele sau pe traseele cu risc ridicat, precizează IPJ Tulcea.

G.D.

Lasă un răspuns