În prim-plan

Tulcea: Ziua Protecției Civile sărbătorită printr-o acțiune umanitară


După ce au parcurs peste 90 de kilometri, distanța între ISU Tulcea și ISU Brăila, Caporalul Laurențiu Cobzaru și Plutonierul major Costel Mazâlu au ajuns la destinație, sub aplauzele salvatorilor.

Cei doi maratoniști au alergat toată noaptea, pe ploaie, vânt și lapoviță, pentru a sprijini Asociația Fantasticii Down.

Felicitări dragi colegi pentru efortul și abnegația de care dați dovadă în demersurile voastre de a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijinul vostru!

Sunteți extraordinari și un exemplu pentru noi toți!

Protecția civilă este o structură înființată încă de acum 87 de ani în România, cu scopul îndeplinirii sarcinilor umanitare destinate protejării și asigurării condițiilor necesare supraviețuirii populației civile împotriva pericolelor, ostilităților sau a catastrofelor și s-o ajute să depășească efectele lor imediate.
Ținând cont de semnificația acestei zile, Caporal Cobzaru Laurențiu de la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „SMÂRDAN” și Plutonier major Mazâlu Costel din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „DUNĂREA” al județului Brăila au demarat o activitate pentru ajutorarea Asociației Fantasticii Down.
Cei 2 vor parcurge în alergare distanța dintre ISU BRĂILA și ISU Tulcea pentru a susține o cauză umanitară, copiii cu sindromul down.
Cei doi vor porni joi, 27.02 ora 19:00 de la ISU Brăila și vor ajunge la ISU Tulcea vineri, 28.02 ora 12:30.
Îi poți susține și tu, donând în contul: RO31BTRLRONCRT0437611301, transmite I.S.U. „Delta” Tulcea!

(O.G.)


Lasă un răspuns