Tulceanca Elena Uram, pe lista USR pentru europarlamentare

”După două luni de campanie internă și șapte zile în care fiecare membru USR și-a putut alege prin vot electronic candidații favoriți, astăzi, la ora 12.00, s-au închis urnele de vot. În urma compilării punctelor primite de fiecare din cei 77 de candidați, pe primele trei poziții s-au clasat Cristian Ghinea, Clotilde Armand și Nicu Ștefănuță. Elena Uram, vicepreședintele USR Tulcea, se va afla pe locul 22 pe listă, care cuprinde 33 de candidați plus zece supleanți.

”A fost o campanie internă adevărată, așa cum ne-am dorit, care a culminat cu un vot absolut democratic, electronic, criptat, la care au participat peste 82% din membrii USR. Ca om fără experiență politică, care nu a mai fost până acum în vreun partid, consider că am obținut o performanță de care atât eu, cât și colegii din USR Tulcea suntem mândri. Am participat la dezbateri în circa 20 de județe ale țării și iată că încercarea mea a dat roade, foarte multe puncte fiind obținute de la colegi din alte filiale sau din Diaspora. Urmează campania electorală, în care vom merge în tot județul din poartă în poartă, pentru a-i convinge pe tulceni că locul României este în Europa”, a spus Elena Uram.

La alegerile europarlamentare din mai 2019, Elena Uram va fi prima tulceancă prezentă pe lista vreunui partid în cadrul scrutinului pentru PE. De asemenea, cel puțin până când alte partide își vor fi anunțat listele, Elena Uram va fi cel mai bine clasat candidat pentru PE dat de județul Tulcea.

Elena Uram are 31 de ani și este unul dintre tinerii antreprenori români ambițioși care își fac loc cu îndărătnicie prin hățișul birocratic din țara noastră. A studiat comerțul și auditul la Acadamia de Studii Economice din București, vorbește engleza, franceza, spaniola și araba. Are o bogată expertiză în domeniul achizițiilor și al dezvoltării afacerilor.

Muncește de la vârsta de 17 ani și a învățat de-a lungul timpului să asculte, să asimileze, să negocieze și să conducă. Totodată, este un om nou în politică, care își dorește să candideze la alegerile europarlamentare nu singur, ci având alături o echipă cum orice partid curat și-ar dori: USR Tulcea.

Pentru USR, experiența celor două luni de campanie se termină cu o echipă închegată, oameni care au soluții pentru o Românie mai bună în Europa, și pregătiți pentru campania de anul viitor când vă vor cere și vouă voturile și încrederea.

Suntem primul partid din România care și-a ales candidații în mod transparent, bazat pe votul tuturor membrilor. Pentru că despre asta este în familia USR: despre meritocrație, despre competență și în primul rând despre democrație. Iată lista completă a USR:

 1. GHINEA Cristian
 2. ARMAND Clotilde-Marie-Brigitte
 3. ȘTEFĂNUȚĂ Nicolae Bogdănel
 4. BOTOȘ Vlad-Marius
 5. GHEORGHE Vlad-Dan
 6. RENIUȚ Anamaria Naomi
 7. GHELMEZ Radu-Ionuț
 8. MIHAIU Radu Nicolae
 9. LORINCZ Iulian Ștefan
 10. CRISTIAN Adriana
 11. CRIȘAN Camelia Carmen
 12. ȚĂRANU George
 13. GURLUI Silviu-Octavian
 14. STOIAN Teodora
 15. VĂRZARU Alexandru-Gabriel
 16. AMARIEI Raluca
 17. TAȘCU-STAVRE Miroslav-Valeriu
 18. ANDREI Florin
 19. STOICA Emanuel Ioan
 20. BERCEANU Octavian Alexandru
 21. IURIȘNIȚI Cristina-Ionela
 22. URAM Elena
 23. DIACONU Ruxandra
 24. PETREA Virgil-Cristian 1887
 25. ȘVAB Nicolae Mihai
 26. MATACHE Narcis George
 27. STANCU Ionuț-Cătălin 1429
 28. NIȚĂ Adrian
 29. ANDREI Ileana-Lavinia
 30. IACOB Oana
 31. CUCOȘ Ioana Laura
 32. DRAGNEA Cristian
 33. LUPAȘ Ciprian
 34. ENUȘCĂ Veronica-Lenuța
 35. TRANESCU Aurora
 36. SURCEL Alexandru Cristian
 37. CERNIC Sebastian
 38. IVAN Dragoș Lucian
 39. TĂNĂSESCU Mihai Andrei
 40. VINTILĂ Dorin Ionuț
 41. BUZDUGAN Alin
 42. TĂRĂBUȚA Marcel-Florin
 43. CIORNEI Radu Tudor”, se arată în comunicatul de presă al USR.

 

Lasă un răspuns