Reporter pe teren

Video. Două ambarcațiuni de tip Corsar 700 s-au ciocnit la Mila 23

Ieri, 17 septembrie 2023, în jurul orei 12/30 o ambarcațiune de tip Corsar 730 a intrat în coleziune cu o alta, similară, la intersecția canalelor Olguța și Șontea, în apropierea localității Mila 23.

Din cercetările preliminare rezultă că una dintre ele, aparținând unei pensiuni din Tulcea, a intrat în canalul principal, Șontea, lovind înspre pupa o barcă ce executa curse regulate de pasageri între Mila 23 și Tulcea.

Ambele ambarcațiuni transportau pasageri, iar în urma impactului o persoană, un cetățean german în vârstă de 57 de ani, este dată dispărută în apele canalului. Căutările continuă și azi, autoritățile deplasând la fața locului echipaje de scafandri.

Vom reveni

UPGRADE: În cursul dimineții de azi, 20 septembrie 2023, la trei zile de la accident, trupul bărbatului de naționalitate germană dispărut în apele din apropierea localității Mila 23 a fost găsit la aproximativ 300 m față de locul coliziunii. Pompierii Pichetului Crișan au intervenit pentru preluarea acestuia și aducerea la mal unde a fost identificat. Forțele dislocate în zonă pentru căutare se retrag, inclusiv scafandrii din cadrul ISU Tulcea și ISU Brăila, transmite ISU Tulcea.

Lasă un răspuns