În prim-plan

Video. Trafic de droguri la Constanța


La data de 18.01.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.
În cauză s-a reținut că, la data de 17.01.2023, cei doi inculpați au fost prinși în flagrant în timp ce încercau sa comercializeze cantitatea de aproximativ de un kilogram și 300 grame de canabis.

https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-doi-cetateni-romani-prinsi-in-flagrant-de-politistii-de-frontiera-in-timp-ce-incercau-sa-comercializeze-15-kilograme-de-droguri-de-risc–32152.html

Activitatea a fost urmată de punerea în aplicare a trei mandate de percheziție domiciliară, în urma cărora au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării cantitățile de 105,13 grame canabis, 5 grame de hașiș, 1,4 grame MDMA, o pușcă cu aer comprimat cu 450 de alice și suma de 4.800 euro.
În cursul zilei de astăzi, cei doi inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
Activitățile au fost realizate cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
G D


Lasă un răspuns